Framkalla bilder med rabatt

Till erbjudanden

Olika sätt att framkalla digitala bilder

Att framkalla digitala bilder som man har tagit med sin digitala kamera, mobiltelefon eller genom andra digitala produkter är mycket enkelt och går snabbt genom att man dygnet runt och året om kan överföra dessa bilder till sin dator och sedan ladda upp dessa till sin fotobutik på nätet. När man beställer framkallning av bilderna nätet kan man välja storlek, antal kopior och även i viss mån redigera dessa så att man får en bra kvalité även på de bilder som kanske blivit lite misslyckade. Inom någon dag får man sina bilder hemskickade genom posten på professionellt och åldersbeständigt fotopapper.

Det finns dock ett flertal andra användningsområden man kan använda sina digitala bilder till och många fotobutiker tillhandahåller ett flertal tjänster och produkter för att trycka digitala bilder på textilier, porslin eller som vykort med mycket mera. Att använda sina favoritbilder på barnen för att trycka på en tröja är en uppskattad present för far- eller morföräldrarna. Andra textiltryck som är populära är bland annat att trycka upp bilder av sin käraste på örngott eller textilbonader som man kan hänga på väggarna.

En kaffekopp med ens egen bild gör att det aldrig råder några tveksamheter om vem koppen tillhör. Man kan även dekorera koppen med andra bildmotiv och ge bort i present, exempelvis på barnen eller något favoritdjur. Detta är en uppskattad present som man ser dagligen i samband med att man dricker sitt kaffe, te eller choklad. Man kan även få digitala bilder tryckta på andra former av porslin som tallrikar eller prydnadssaker.

Något som har blivit mycket populärt med åren är att skicka tack- eller inbjudningskort med egna motiv. Ett vykort med ett bröllopspar, födelsedagsbarn eller på studenten är tackkort som mottagaren sparar hela livet. Andra vykort är även egna familjebilder vid jul, nyår eller påsk som också är mycket uppskattade vykort.

Istället för att sätta in sina bilder av en viktig och speciell händelse i ett tråkigt fotoalbum kan man göra något roligt och spännande med dessa. Det kan vara bilder från ens eget eller någon annans bröllop, födelsedag, semester eller något annat festligt tillfälle som man kan sätta samman i en inbunden bildbok med egna texter. Ett annat exempel är att man dokumenterar sitt/sina barns uppväxt genom att skapa en bok över tid där man kan infoga berättelser eller andra bildtexter för sina bilder. En uppskattad present till barnen själva när de uppnår vuxen ålder.

© 2008-2022 Framkalla.nu · E-post: info@framkalla.nu